Yorus, Retail Synergie, XBA en Ingram Micro Activation Services gaan strategische samenwerking aan

Yorus, Retail Synergie en XBA gaan per 1 april op een strategische manier samenwerken met Ingram Micro A.S. op het gebied van ICT en telecom. Op deze manier kunnen beide partijen zich richten op verbreding en verdieping van de core business en faciliteert de strategische alliantie de verdere groei in de markt.

Gerben de Haan is in februari als directeur zakelijke markt van de groep aangetreden en gaat tevens de strategische alliantie aansturen. “Door middel van deze samenwerking ontstaat er een partij die op het gebied van ICT en telecom portfolio, operations en commercie tot de absolute top behoort. De komende periode zal mijn focus liggen op het neerzetten van een overkoepelende strategie en het bijbehorende programma. Alle resellergroepen zullen hier optimaal van gaan profiteren”

Yorus, Retail Synergie en XBA zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. De groep betreft een multichannel platform dat o.a. telecom, vastnet, breedband, ICT en Internet of Things faciliteert. Er zijn nu meer dan 700 aangesloten partners, actief op de zakelijke en consumenten markt.

Herwin van der Kamp, algemeen directeur: “De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in de uitbreiding van onze zakelijke tak. Zo hebben we niet alleen ons partnerkanaal verbreed, maar hebben we ook nieuwe diensten aan ons portfolio toegevoegd. De samenwerking met Ingram Micro A.S. is een volgende logische stap waarmee we ons supportmodel en ICT portfolio substantieel uitbreiden. Hierdoor kunnen onze nieuwe en reeds aangesloten partners steeds meer voor hun klanten betekenen.”

Gerelateerd...

Gerben de Haan nieuwe...

Met Gerben de Haan haalt de groep een ervaren kracht binnen. Hij is onder andere werkzaam...

Yorus gaat verder onder de...

Yorus heeft bekend gemaakt verder te gaan onder de naam Connectivity Factory. Na de...

Connectivity Factory YWTC...

Never change a winning team @ program!! Vanaf een schitterende The Dutch, wederom een...

Kick-off VodafoneZiggo ...

De allereerste Kick-off VodafoneZiggo & Connectivity Factory!! Naast de toelichting op de...

KPN en Connectivity Factory

Full House op de KNVB Campus in Zeist! Namens KPN en Connectivity Factory.. Alle facetten...

1e kick off van T-mobile

Vandaag vond de 1e kick off van T-mobile groep in de Tele2 lounge van stadion de...