Yorus heeft bekend gemaakt verder te gaan onder de naam Connectivity Factory. Na de strategische alliantie met Ingram Micro Activation Services en het aanscherpen van het supportmodel is de naamswijziging een logische vervolgstap. Connectivity Factory biedt een complete service voor partners die zakelijke diensten verkopen op het gebied van Telefonie, ICT en IoT.

Gerben de Haan is sinds februari directeur zakelijk van de groep. Hij vertelt: “Gisteren hebben wij met trots de nieuwe naam en strategie gepresenteerd aan onze business partners, samenwerkingspartners en leveranciers. De naam Connectivity Factory geeft duidelijk onze nieuwe koers aan, namelijk het bieden van alle connectiviteitsdiensten onder één dak. Op die manier kunnen onze business partners steeds meer voor hun klanten kunnen betekenen. Daarnaast gaan we verder met het uitbreiden van ons supportmodel.”

Connectivity Factory is onderdeel van de groep waar Retail Synergie, Utility Provider en Telecombinatie ook toe behoren. Bij Connectivity Factory hebben aangesloten business partners niet alleen toegang tot een uitgebreid portfolio, maar ook tot een compleet supportmodel en partner programma. Al deze diensten zijn beschikbaar in één platform. Hierdoor hebben partners geen logins en bestelsystemen van afzonderlijke leveranciers meer nodig.

Herwin van der Kamp, algemeen directeur, geeft aan: “In deze markt is stilstaan achteruitgaan. Gerben heeft met zijn team de afgelopen maanden daarom allesbehalve stilgestaan. Door de samenwerking met Ingram Micro hebben we nu ruim 700 resellers, actief op de zakelijke en consumentenmarkt. De nieuwe positionering geeft niet alleen sturing aan de zakelijke tak van de groep, maar biedt ook ruimte voor samenwerking met nieuwe ICT partners.”

Gerelateerd...

Gerben de Haan nieuwe...

Met Gerben de Haan haalt de groep een ervaren kracht binnen. Hij is onder andere werkzaam...

Yorus, Retail Synergie, XBA...

Yorus, Retail Synergie en XBA gaan per 1 april op een strategische manier samenwerken met...

Connectivity Factory YWTC...

Never change a winning team @ program!! Vanaf een schitterende The Dutch, wederom een...

Kick-off VodafoneZiggo ...

De allereerste Kick-off VodafoneZiggo & Connectivity Factory!! Naast de toelichting op de...

KPN en Connectivity Factory

Full House op de KNVB Campus in Zeist! Namens KPN en Connectivity Factory.. Alle facetten...

1e kick off van T-mobile

Vandaag vond de 1e kick off van T-mobile groep in de Tele2 lounge van stadion de...