Vanuit het hoofdkantoor houden we de ontwikkeling van het Coronavirus goed in de gaten. Daarom is het hoofdkantoor, net als altijd, bereikbaar. Alle afdelingen (support, finance, hardware en marketing) zijn gewoon bereikbaar. Mochten hier ontwikkelingen of wijzigingen worden doorgevoerd. Dan laten we dit via een nieuwsbericht weten.

CORONA-VIRUS | TIPS VOOR WERKEN OP AFSTAND

Niet iedere organisatie heeft de tools om gemakkelijk op afstand samen te werken. Daarom geven we graag wat tips om te zorgen dat jou klant ook gedurende het Corona-virus op afstand op een optimale manier kan werken:

 • Mobiel bellen
  Als je niet op kantoor kunt zijn door de huidige situatie, schakel dan je vaste toestel door naar mobiel. Naast het bereikbaar zijn via je mobiel kun je m.b.v. je mobiel ook beeld bellen. Hiermee creëer je minder afstand met jou gesprekspartner. Indien je al gebruik maakt van een VAMO oplossing dan kun je dit eenvoudig via de app regelen.
 • Vast bellen
  Medewerkers die aan een vast toestel gebonden zijn kunnen via een hosted telefonie oplossing ook plaats onafhankelijk werken. Er zijn diverse oplossingen beschikbaar waarbij je zelfs een call center vanaf huis bereikbaar kunt laten zijn.
 • Vergaderen
  Onderdeel van het Microsoft Office 365 pakket is Teams. Hiermee maak je het mogelijk om samen te vergaderen en om eventueel gezamenlijk aan documenten te werken. Er zijn diverse licenties beschikbaar dus informeer vooraf goed naar de mogelijkheden en verschillen.
 • Veiligheid
  De veiligheid van jezelf en de onderneming zijn uiteraard ontzettend belangrijk. Zorg er voor dat als je vanaf een andere locatie werkt dit via een veilige verbinding doet. Zorg voor voldoende spraak en data capaciteit indien je niet gebruik kunt maken van een (veilige) vaste- of Wi-Fi verbinding.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan contact op met Connectivity Factory.

Gerelateerd...

Gerben de Haan nieuwe...

Met Gerben de Haan haalt de groep een ervaren kracht binnen. Hij is onder andere werkzaam...

Yorus gaat verder onder de...

Yorus heeft bekend gemaakt verder te gaan onder de naam Connectivity Factory. Na de...

Yorus, Retail Synergie, XBA...

Yorus, Retail Synergie en XBA gaan per 1 april op een strategische manier samenwerken met...

Connectivity Factory YWTC...

Never change a winning team @ program!! Vanaf een schitterende The Dutch, wederom een...

Kick-off VodafoneZiggo ...

De allereerste Kick-off VodafoneZiggo & Connectivity Factory!! Naast de toelichting op de...

KPN en Connectivity Factory

Full House op de KNVB Campus in Zeist! Namens KPN en Connectivity Factory.. Alle facetten...