Connectivity Solutions Team

Het Connectivity Solutions Team (CST) helpt jou als partner bij implementatie, installatie, engineering en projectbegeleiding van vastnet-oplossingen. Op die manier kun jij je weer bezig houden met je core business en zijn wij het verlengstuk van je organisatie.

Voordelen voor jou:

Het CST is bij uitstek dé partij om partners te ondersteunen bij uitdagingen in hun connectiviteitstrajecten. Beschik je al over een eigen implementatiedienst of besteed je dit elders uit? Ook dan zijn er redenen om voor diensten van het CST te kiezen:

 1. Volledige ondersteuning tijdens de hele looptijd van de geleverde connectivititeitsdienst 
  Of het nu gaat om pre-sales ondersteuning, implementatie of support; we staan in elk stadium van het traject voor je klaar. Zo komen jij en je klant niet voor verrassingen te staan.
 2. Meer toegevoegde waarde voor de eindklant
  Als business partner lever je een connectiviteitsdienst van A-kwaliteit. Met onze specialistische kennis en certificeringen helpen we jouw dienstverlening verder te optimaliseren.
 3. We handelen vanuit jouw naam
  Het CST team voert haar werkzaamheden uit vanuit jouw naam, zodat jij de waardering krijgt die je verdiend. Zie ons als een verlengstuk van je organisatie.
 4. Portfolio verbreding
  Je kunt middels het CST een volledig portfolio bieden, zonder ingewikkelde trainingen te volgen.

Portfolio en certificeringen

Het CST beschikt over specialistische kennis van alle grote netwerken en is gecertificeerd partner van zowel VodafoneZiggo, KPN als de Odido groep. Daarbij hebben we de volgende certificeringen:

VODAFONEZIGGO

KPN GROEP

ODIDO GROEP

ONE Net Enterprise EEN MKB portfolio T-Inside
ONE Net Express Internet (orderbegeleiding Tele2)
Flex
Internet

Voor het verkopen van sommige oplossingen (zoals KPN EEN MKB) is het noodzakelijk over een eigen installatiedienst te beschikken. Wanneer je zelf niet over een eigen installatiedienst beschikt kan CST deze rol vervullen.

Meer weten?
Neem dan contact op met je partner manager.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met je Partner Manager.

Ben je nog geen partner van Connectivity Factory? Dan maken we graag kennis met je! We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem contact met ons op via 088-9001711 of mail naar info@connectivityfactory.nl.