Als partner krijg je wellicht geregeld met uitdagingen te maken m.b.t. het implementeren van diensten bij je klanten. Op het gebied van pre-sales ondersteuning, implementatie en projectbegeleiding kun je hierdoor tegen uitdagingen aanlopen. Hoe kan ik mij primair op mijn sales activiteiten blijven focussen? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn oplossingen dan toch kan implementeren bij mijn klant? Hebben wij als partner de juiste certificeringen om de diensten te mogen implementeren? Met al deze vragen gaan wij je bij Connectivity Factory helpen. Met trots presenteren wij het CST.

Wat is het CST?

Het Connectivity Solutions Team vult de behoefte in van de partners om ondersteuning te krijgen op het gebied van implementatie, installatie, engineering en projectbegeleiding. Kleine en midden grote partners hebben vaak zelf geen expertise of mogelijkheden om deze diensten zelfstandig uit te voeren. Het CST biedt deze groep de mogelijkheid om zich te focussen op haar kernactiviteiten.

What's in it for me?

Het CST is bij uitstek de partij om partners te ondersteunen bij uitdagingen in hun connectiviteitstrajecten. Beschik je al over een eigen implementatiedienst of besteed je dit elders uit? Ook dan zijn er redenen om voor diensten van het CST te kiezen:

 1. Krijg ondersteuning gedurende de looptijd van de geleverde dienst
  Of het nu gaat om pre-salesondersteuning, implementatie of support. We helpen je in ieder stadium van het traject, zodat jij en je klant niet voor verrassingen komen te staan.
 2. Verbeter de kwaliteit van je dienstverlening
  Doordat wij zelf de regie in handen hebben kan het CST sneller ondersteunen. Als partner lever je aan de klant een maatwerk oplossing. Met de specialistische kennis en certificeringen van ons team helpen we jouw dienstverlening te optimaliseren, zodat je oplossingen biedt van A-kwaliteit.
 3. We handelen namens JOU
  Het CST voert de handelingen volledig uit in naam van jóu, zodat jij de waardering krijgt die je verdient.
 4. Verbreed je portfolio zonder moeite
  Voeg nieuwe oplossingen aan je portfolio toe zonder ingewikkelde trainingsprogramma’s in te hoeven gaan.
 5. Haal meer marge uit je dienstverlening
  Houd jij onderaan de streep weinig over aan je implementaties? De prijzen van het CST zijn concurrerend, waardoor jij per saldo meer marge overhoudt.

Voor welke netwerken en diensten is het CST gecertificeerd?

Zoals je van ons gewend bent ondersteunen wij een breed portfolio onder verschillende netwerken. Het CST beschikt over specialistische kennis van diverse netwerken en is gecertificeerd partner van zowel VodafoneZiggo, KPN Groep als T-Mobile Groep. Het team is daarmee in staat jou ondersteuning te bieden bij oplossingen van deze netwerken en beschikt over de volgende certificeringen:

VODAFONEZIGGO KPN GROEP T-MOBILE GROEP
ONE Net Enterprise EEN MKB portfolio T-Inside
ONE Net Express Internet (orderbegeleiding Tele2)
Flex
Internet

Voor het verkopen van sommige oplossingen (zoals KPN EEN MKB) is het noodzakelijk over een eigen installatiedienst te beschikken. Wanneer je zelf niet over een eigen installatiedienst beschikt kan CST deze rol vervullen.

wat-we-doen-connectivity-factory-v3

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met je Partner Manager.

Ben je nog geen partner van Connectivity Factory? Dan maken we graag kennis met je! We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-9001711 of mail naar info@connectivityfactory.nl.