Met de ondersteuning van Connectivity Factory hou jij altijd de focus op jouw klant. Hoe doen we dat?

Complete support

Welke vraag je ook hebt, ons supportteam staat voor je klaar met up-to-date kennis van alle richtlijnen en procedures van al onze leveranciers.

Het operationeel supportteam van Connectivity Factory verzorgt onder andere de complete orderinleg. Zij monitoren voor jou de orderstatus en beantwoorden vragen over facturen, opzeggingen, mutaties, leveranciers en ons online platform.

Sales ondersteuning

Connectivity Factory biedt ondersteuning in het volledige sales traject.

Onze commerciële binnendienst ondersteunt je bij het maken van offertes en beantwoordt alle commerciële vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over waardeverzoeken of vergoedingen.

Onze Business Consultants hebben specialistische kennis op het gebied van vaste telefonie en mobiel en ondersteunen jou in het verkooptraject van a tot z. Dit houdt in dat zij het eerste contact leggen met een klant, meegaan naar de afspraak, je ondersteunen in het offertetraject en je helpen bij het sluiten van de deal.

icon-persoonlijke-aandacht-rader

Persoonlijke aandacht

Bij Connectivity Factory vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Als business partner krijg je daarom één vast en vertrouwd aanspreekpunt die regelmatig bij je langskomt en je helpt bij al je commerciële en organisatorische vraagstukken

icon-uniek-platform-rader

Uniek IT-platform

Zeg maar gedag tegen verschillende leveranciers met al die verschillende logins en bestelsystemen. Voortaan gebruik je één IT-platform voor het complete connectiviteitsportfolio en bespaar je dus veel tijd en geld! Ook kun je hier je orders plaatsen, hardware bestellen, je facturen inzien, het laatste nieuws uit de markt raadplegen en tickets plaatsen voor het supportteam. Handig, snel én eenvoudig in gebruik.

icon-partnerprogramma-rader

Partnerprogramma

Met ons unieke partnerprogramma vol trainingen, webinars, nieuwsbrieven en events ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en ken je alle ins- en outs van onze (nieuwe) producten en diensten.

Benieuwd naar de diensten die je via Connectivity Factory kunt aanbieden?

Partner worden?

We vertellen je graag persoonlijk meer over hoe we onze dienstverlening op maat aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-9001711 of mail naar [email protected]